Sponsoring

Sponsoring Muziekvereniging Voorwaarts Veendam

Muziekvereniging Voorwaarts Veendam speelt een essentiële rol in het culturele leven van onze gemeenschap. Wij bieden een platform voor muzikanten om hun talenten te ontwikkelen en te presenteren, en verrijken het culturele aanbod met concerten en optredens  met onze orkesten. Echter, het draaiende houden van een muziekvereniging brengt kosten met zich mee, zoals de aanschaf van instrumenten, bladmuziek, kleding en het organiseren van concerten. Daarom is sponsoring van groot belang.

Onze huidige financiering
Wij ontvangen elk jaar een subsidie van de Gemeente Veendam, wat ons helpt om de basis te bekostigen. Incidenteel ontvangen we ook bijdragen van het Cultuurfonds, die specifiek gericht zijn op bepaalde projecten of bijzondere evenementen. Hoewel deze financiële steun zeer welkom is, is het vaak niet voldoende om alle kosten te dekken.

Hoe kunt u ons sponsoren?
Als bedrijf kunt u Muziekvereniging Voorwaarts Veendam op diverse manieren sponsoren:

1. Concertsponsoring: Door een specifiek concert te sponsoren, kunt u uw bedrijf profileren tijdens onze optredens. Dit kan variëren van het sponsoren van een thema-avond tot een grootschalig evenement.

2. Advertenties: U kunt een advertentie plaatsen op onze website of in onze nieuwsbrief. Dit biedt u een direct kanaal naar onze leden, hun families en ons bredere publiek.

3. Materiële ondersteuning: Naast financiële bijdragen, kunt u ook denken aan het doneren van instrumenten, kleding of andere benodigdheden. Dit helpt ons direct in onze dagelijkse werking en draagt bij aan de kwaliteit van onze optredens.

4. Projectmatige sponsoring: Heeft u een specifiek project in gedachten dat aansluit bij de doelstellingen van uw bedrijf? Denk aan educatieve workshops, masterclasses of samenwerkingen met andere culturele instellingen. Wij staan open voor innovatieve ideeën die zowel onze vereniging als uw bedrijf ten goede komen.

Wat bieden wij u?
In ruil voor uw steun bieden wij verschillende tegenprestaties aan. Afhankelijk van de vorm en omvang van uw sponsoring, kunnen wij u bijvoorbeeld naamsvermelding geven in onze concertprogramma’s, op onze website en in onze nieuwsbrieven. Daarnaast nodigen wij onze sponsoren uit voor speciale evenementen en onze concerten, waar u kunt genieten van onze muzikale optredens.

Interesse? Neem contact met ons op.
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om Muziekvereniging Voorwaarts Veendam te sponsoren? Neem dan contact op met onze penningmeester voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen en een passende sponsorovereenkomst opstellen.

Met uw hulp kunnen wij blijven groeien en een impact maken op het culturele leven in Veendam. Samen zorgen we voor een toekomst vol muziek!